Helgen redan över

Haft en helt underbar helg, huset var jätte mysigt och helt perfekt väder! riktig sommarvärme har det varit.
Har egentligen inte gjort så mycket där, mest tagit det lugnt och bara haft det skoj.
I fre så kom vi upp ganska tidigt och det var riktigt varmt o då fick man passa på att sola lite och bara njuta! hade många som ville ta hand om Ellie så det var inte ens lönt att fråga utan de högg henne direkt=) sen på kvällen åt vi exotiskt fat..mums, sen hoppade tjejerna ner i bubbelpoolen och då blev det en massa tjejsnack! Vi alla fick berätta om hur vi träffade pågarna...Andy och jag gick i samma klass ifrån 4-9 och vi gick på balen tillsammans...han jagade mig hem efter skolan var o varannan dag och tetades med mig ha,ha så visade han sin kärlek...och det föll jag för ha,ha nä men efter avslutningen i skolan började vi träffas och sen blev det vi=)
Sen på lördagen så vaknade vi upp till en god frukost och vi firade Peter (svärfar/farfar) som fyllde 50 år=) vi gav honom en tur ut på en flytande bastuflotte och han fick välja 10 st han ville ha med=) sen på dagen var vi bara ute och gick, vi hamnade på ett hembageri... gammalt hus där 3 tanter bakade kakor, Mums=) annat pris än i malmö... dyaste kakan kostade 7 kr.Sen på kvällen blev det grillning och bubbel=) så helgen har verkligen varit underbar på alla sätt!
För er som undrar var vi ska flytta, det är inte bestämt än! utan vi måste först se hur vi ligger till med lägenheten eftersom vi köpte den ganska dyrt men startbudet ligger högt så det ska nog gå bra ändå. Men har sökt hyres, tanken är att vi ska köpa hus sen=)=) vill inte ha 2 boende att betala så därför är det skönt att ha hyres mellan!(lättare att säga upp) men en massa bök samtidigt...



Kommentarer
Postat av: JOHANNA

å vilka härliga bilder!!

2009-09-24 @ 11:09:57
URL: http://johannasarea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0