Min underbara sötnos


Dålig på att uppdatera...

Oj vad dagarna bara springer iväg, känns precis som att veckan nyss började men nu är det redan fredag.
Vad har hänt den senaste tiden hmmm har mest tagit det lugnt faktiskt och underhållit min lilla älskling Ellie. Igår blev hon 6 månader och jag kan inte förstå att det redan gått så långt tid sedan jag låg på förlossningen... och Ellie förändras så himla fort, man blir så himla glad så fort hon gör minsta framsteget=) Hon kan sitta upp men måste sitta sidan om henne och fånga henne när hon tappar balansen! längtar så mycket till hon själv kan ta sig fram!

Känner mig riktigt duktig, tecknade ett nytt träningskort och det har jag utnyttjat för fullt=) ska ju komma i bikinin i sommar.
Har beställt denna så hoppas den är fin på också!
 
Igår så bakade jag scones och så kom syrran,Nicole och Lina=) stack upp till stan sen och köpte presenter, ska ju på Frukostkalas på söndag... Farligt att gå i stan grrrr och när man hittar en massa hittade en skit snygg skinnjacka och en DKNY väska.. vill,vill,vill haaaaa men tyvärr inte denna månaden för den blir tuff grrrr.
Hoppas ni får det skoj tjejer ikväll med dildosarna ha,ha kan ju inte komma tyvärr grrrr för Andy ska iväg och jag måste ha Ellie. Ha,ha det lät bra det jag skrev...=)




Längtar!

Oj länge sedan jag uppdaterade nu här...men skriver på min andra blogg som ni kanske läser???
Helgen har bara sprungit iväg och det gör veckorna också.
Just nu längtar jag så himla mycket till sommaren, fick ju känna på lite sol i freds och hur skönt var inte det=) satt nere i Trelleborg och mös framför brasan! Längtar till Ellie blir lite större så man kan busa på stranden osv
Fick även vars en Alla hjärtans dag present, jag fick ett svart armband av thomas sabo så nu ska jag börja samla på berlocker! Ellie fick ett par söta byxor och en liten tröja=) lyx!
Äntligen har Natilus öppnat men nu ska jag bara ta mig dit också, typisk att lilla Sandra ska bli sjuk precis nu grrr ska komma i form till sommaren så jag kan visa mig i bikini he,he ska beställa lite nya!
Ohhhh längtar...nu i veckan får vi vår kaffe maskin ha,ha hur kan man vara så lycklig för det=) lääängtar!
Är så inne på att flytta nu snart till villa,enplans osv men måste först se vad vi får för lägenheten + att det är så dyrt att flytta men jag viiiill he,he 



http://ellie.ownit.nu

Här kan ni även kolla om ni är nyfikna=) men lite störigt för man kan inte lämna kommentarer och det vill man ha=)=)

Har gått o snackat om hur jag skäms för att jag köpt en dyr tröja till Ellie men jag måste ju använda den ha,ha 


Är även sjukt arg grrr ni får läsa i min andra blogg...syrran blev rånad med pistol... idioter!!!! står i sydsvenskan...
De bröt på svenska och säger...polisanmäler du så dödar vi dig...såååå sjukt fega... små jäklar, blir man förvånad??? NÄ! hittar de dem så kan de fan ta o skicka hem de med första flyget tack!!! 

Tips tack=)

Min mamma fyller 50 år i slutet av maj och vad kan man köpa till henne??? så himla svårt för det är ju en stor dag...
Funderar lite på om jag o syrrorna ska åka iväg med henne på spa men det är ju så dyrt=(

Älskar lilla Ellie så mycket=)



Oh vilken tråkig period det är just nu... vädret är inget att hurra för, jag vill ju kunna vara ute och ha sommarkläder på mig! vill ha värme och sol. Vill klä Ellie i små söta klänningar också hi,hi
Älskar att vara mammaledig men ibland inte, som just nu.. speciellt när man bara är hemma! Vill utanför dörren ha,ha ikväll ska jag ut och springa så jag får lite ny energi sen, har inte tränat på säkert 2-3 månader och jag måste för snart bär det kanske av till något varmt land och vill vara i form + att man blir mycket piggare av träning och just nu är jag trött hela tiden.
Helgen var lugn, var i trelleborg och käkade en massa gott i fredes och sen mös vi alla i soffan bara=) sen i lör så stack jag hem till Jessica och firade av henne lite, tant är hon ju nu haha oh det blir jag också i sommar! sen i söndes så käkade jag frukost i stan med Sandra,sandra,emma,bianca och lina=) riktigt skoj! sen blev det lite fönstershopping hehe 

Har nu skickat ut lite cv till några butiker så får väl se om det leder till något, tänkte även ta och besöka det nya centret som öppnar i mars på värnhem, måste ha nytt jobb verkligen...fick ännu mer nog när jag var på city gross förra veckan...billig potatis hade de 4kr/kg och normalt går det väl på 7kr/kg typ...och gissa vad de idioterna gjorde. Jo de hade plockat ner potatislådan på golvet och seriöst så låg de på knä i en hög och drog åt sig potatis, de var helt galna. Fattar inte....okej att alla kanske inte är i samma ekonomiska sits men måste man bete sig så hagalna. Så jag ska fan bort därifrån! längtar lite tills jag ska börja jobba igen men ett nytt jobb tack=) någon som har något tips? inte matbutik! 
Alla ni med barn har ni satt era barn i dagiskö?vart ringer man? jag har hört så olika hur man ska göra, pratade med en dagisfröken och hon sa att man inte kunde söka en plats förrän 4 månader innan man ska ha platsen...och vissa säger att man ska helst ställa barnen i kö så fort man har fått barn..hmmm???
Vi funderar även på att flytta sen, men inte så lägligt just nu vill ju inte förlora för mycket på lägenheten. Vet inte heller vart vi vill bo. Jag är en stanmänniska och vill bo ganska nära eftersom jag både har familj,vänner osv här men ändå hitta ett bra ställe för Ellie! Någon som har tips var man kan bo? 


Mår illa just nu...

Fan vad arg man kan bli...såg nyss på kanal 4 grrr hur de behandlar gässen när de ska plocka fjädrar till våra jävla duntäcken. Ska aldrig ha ett sådan och som tur att jag inte har det nu! De bedövade inte de utan bara slet av fjädrarna som gav stora sår och de skrek...sedan tog de nål o tråd och sydde såren...FAN VAD SJUKA MÄNNISKOR... 
De tvångsmatade även de genom att använda ett stort rör som de stack in munnen och sprutade in majspuré typ...och de leder till att deras lever blir jätte stor och sedan säljs anklever...Fy fan...oh är bara arg just nu!



RSS 2.0