Galet vad tiden går fort.

Oj det var ganska länge sedan jag uppdaterade men känns knappt som man inte hinner...
Ellie bara växer kan jag säga, känns som det händer nya saker varje dag, två tänder är snart uppe i underkäken, hon drar sig fram i lägenheten så jag får jaga henne och sen är hon inte alls på bra humör ha,ha antar att det är tänderna men hon har kommit in i en ny period som hon hade innan...går runt och SKRIKER grymt högt och skrattar år mig när jag säger till henne...får inte lämna rummet utan att hon börjar skrika...någon som känner igen sig? ah men det går över he,he men det gäller att gå utanför dörren så fort så möjligt=)
April är verkligen inte min favorit månad, 9 st som jag känner fyller år och det är utspritt på hela månaden + att det har ju varit påsk så jag är ganska trött på att gå bort men det är bara till att bita ihopa...denna helgen blir det fre,lör,sön och sen ons bläää he,he fattig blir man också! 
Snart åker vi på semester...2 maj så det är nära nu=) längtar efter sol,bad,mat och shopping! har hört att där ska finnas lite små godbitar till affärer där men väskor och skor wiiii men har beställt en väska redan men man kan inte få för många... kommer lite blandat med bilder=)



RSS 2.0