Ellie 9 månader

Hoppas verkligen att vädret blir som de lovat till helgen, vill ha sol och värme!
Oj vad det har hänt mycket här hemma på senaste veckan, Ellie har två tänder som är helt ute sen 4 i överkäken...inte konstigt att hon var så gnällig efter semestern. Hon ställer även sig upp mot bord mm så himla skoj att se! 
Dagarna är så himla roliga när det händer så mycket och att se alla framsteg! Hon är helt galen ha,ha 
Vad har annars hänt, kommer knappt ihåg eftersom dagarna går så himla fort och veckorna bara springer iväg. Har haft fullt upp och idag är jag helt slut efter att hälsat på en kompis mamma och sen handlat en present till en vän som fyllt år! På lördag blir det party, ska bli så himla skoj och Ellie ska sova borta för tredje gången så det ska bli skönt med en sovmorgonen om man inte har skallebank efter allt gott! Lite beslutsångest vad man ska ha på sig bara... ovanligt...men har inhandlat en klänning ifrån Vila så får väl se om den sitter som jag vill på lördag! det kommer bli en heldag på lördag för jag har lovat Nicole  att fixa hennes hår,smink,kläder... gamla tider!!! Nä nu kallar soffan!

Farmor i farten =)






 Min nya klänning...





Hemma i Sverige igen

Ja då är man hemma ifrån en underbar semester på Mallorca=) super härlig semester med bara sol och ca 25 grader... Underbart he,he  
Ellies första semester också och allt har gått så bra, inget gnäll alls typ=) och flygresan gick kanon! 
Vad har vi gjort? jo solat,badat,slappat,hyrt bil,shoppat osv. Är en riktig badkruka ha,ha badade sista dagen bara pga att jag var såååå varm och var verkligen tvungen ha,ha men skönt var det! 
Men fan vad Spanien är dyrt... en bruk mat till Ellie kostade ca 28 kr, cola 33 cl på hotellet 40 kr, magnum 35 kr...GALET. Tur hade vi frukost och kvällsmat betalt annars hade vi varit panka.
Känns som tiden bara springer iväg när jag läser alla andras bloggar och ser alla småttingar som blivit stooora, och bara tanken på att Ellie är över 8 månader är också så sjukt! Känns som om att det var förra veckan man kom ifrån BB. 
Men samtidigt är det roligt att tiden går fram för det är så roligt att se hur min lilla älskling förändras hela tiden och alla framsteg! Man kan inte göra annat än älska=)=) Det är verkligen så som alla sagt innan som haft barn, när man själv får barn så inser man att det är en obeskrivlig känsla och att älska någon så mycket trodde man knappt gick. Kärlek till max!!! Här kommer lite bilder ifrån semestern...


RSS 2.0