Ellie snart 1 år

Den 26/8 blir Ellie 1 år=) och jag tänkte fira henne här hemma med lite vänner. Ni som vill komma på öppethus efter 13.00 är välkomna. Ni som läser detta kan väl sprida runt det! Bjuds på tårta och dricka. 



Redan över 11 månader

Blir lika rädd varje gång jag skriver här...Nu är Ellie över 11 månader och tänk att hon snart fyller 1 år. Just nu är det en underbar tid då hon verkar förstå en del och nya saker händer hela tiden! Och hon är verkligen en bestämd liten flicka,får hon inte vad hon vill så skriiiiker hon ha,ha Får verkligen jaga henne här hemma nu och tänk hur det kommer gå när hon själv går...Oj oj oj... senaste var att hon själv klättrade upp i vår säng så det gäller att man har öppna ögon hela tiden på henne=) 
 Blir rädd själv också... 25 år imorgon=) gammal gammal...tiden verkligen går fort. Minns när jag var yngre, sa alltid att jag inte ville bli 25 för det var så gammalt o nu är jag där själv=) Firade mig i onsdag innan jag fyllde år för släkten för jag  åkte iväg på min födelsedag med tjejerna! Det var verkligen en super rolig helg med lite fest,slappade,solade osv. Jönköping är verkligen riktigt fint!!! Är verkligen super glad över mina presenter jag fick=)=)=)
Min älskade sambo är helt galen... han köpte en Armani klocka, såååå himla fin och han är så snäll! och sen fick jag en klocka ifrån Dyrberg kern,halsband,klänning,sabo örhänge och av tjejerna fick jag 1000 kr på www.lenhud.nu så nu ska jag gå på min första ansiktsbehandling på 90 minuter...ohhhh längtar redan!

Tur kläderna skulle slängas...grisade verkligen ner sig=)

RSS 2.0