Mycket på g nu=)

Tiden bara rullar på, dagarna bara försvinner...just nu är jag bara trött, fick reda på att jag har magkatarr så nu får jag börja ta det lugnt!!! men lugnt blir det inte=) kommer skriva under på ett livsbeslut he,he har eller ska köpa hus! längtar verkligen till vi ska flytta och det sker inom 3 veckor! sen den 2 nov ska Ellie skolas in här i malmö men sen ska vi söka när vi ska bo!
Har kommit på vad jag ska vara på festen nu! det blir disco-brud...har beställt peruk, ska fixa klänning osv=) ska bli så roligt!
ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET! HELT UNDERBAR OCH SÅ GALET BUSIG ÄR HON
Gatan vi ska bo på=)

Hjälp!

Ska på kalas/maskerad den 31 och kan verkligen inte komma på vad jag ska klä ut mig till...någon med en bra idé? någon som har något hemma att låna ut?

Ohhhh nervös

Tänk om vi får det=) ohhhhhh väntar på ett svar denna veckan! vill,vill,vill hihi

vilken helg...


Först till det som är bra! har fått dagis och Ellie ska börja redan den 1 november! känns halvkonstigt men ändå så ska det bli skönt! märker att hon gillar att träffa andra barn och då ska få hon göra det=) och sen vill jag ju börja jobba och bli rik... Sen har vi fått ett bud på lägenheten för utgångspriset så antagligen skriver vi papper snart! ska bara hitta ett annat boende också he,he men det löser sig! har spanat in lite olika!
Sen till det tråkiga...åkte och lämnade Ellie hos kusinerna i lördes och hon stormtrivdes där! vi åkte hem och fixade oss! åkte hem till mina föräldrar för lite förparty innan vi skulle åka till Danmark och kolla fotbollen...vi hann komma utanför planen och andy snubblar....armbågen åkte ur led och ambulansen kom och hämtade oss! Höll fan på att svimma när jag såg hur armen såg ut fyyyyyy, efter att de knäckt tillbaka den så fick han gips! men det visade sig att han har en fraktur som måste operaras så nu idag sitter han och väntar på att bli operarad. Satt på akuten i 8 timmar igår...fy fan! Så nu kommer jag ha två små barn här hemma ett tag framöver...han kan ju inte göra ett skit grrrrrr men hoppas att det läker snabbt! Nä nu ska jag ge mig iväg och kolla om jag kan hitta lite dagiskläder till Ellie!


Så här ser det ut tillslut när Ellie ätit yoghurt själv=) lyckat...

RSS 2.0