Torsdag

Ohhhhh är så glad, hoppas hoppas det blir bilen vi testade igår! Sjukt snygg men jag sa till andy att jag får nog piffa till mig lite om jag ska passa bilen ha,ha
Längtar verkligen till pengarna kommer, har hittat lite smått o gott som jag ska köpa nu innan resan! Ett par ballerina skor som är blommiga ha,ha och så försöker jag hitta en lite tunn jacka till Ellie men har inte kommit så många än så jag får väl köpa det nästa månad! Skulle egentligen jobba idag men barnpassningen funkade inte så jag fick tacka nej men jobbar fre och lör och sen ska vi käka middag i Trelleborg! 
Har så ont ryggen, nästan längst ner i svanken på sidan... känns verkligen som en nerv sitter i kläm och det gör så ont bara jag reser mig upp men hoppas det försvinner för nu är jag på träningshumör och det ska fortsätta speciellt nu innan resan! Vägde mig och jag har gått ner över 20 kg sen Ellie tittade ut, skööööönt! Var rädd i början att det skulle vara omöjligt att bli av med bebismagen osv men har gått bra men som sagt äter ganska nyttigt och tränar! Men lite ska bort och kroppen ska bli vältränad ha,ha=)=)
Vad händer nästa vecka tjejer? fyyyy kom nyss på att jag ska till tandläkaren... hatar verkligen det!!!
 

Kan man göra mer än att längta?

Ohhh vad jag längtar just nu efter vår resa, åker den 2 maj till Viva bahia Alcudia! Ska bli underbart och det får mig bara att bli mer peppad att träna! idag så är det tvättdag och fy inget roligt och sen ikväll ska jag jobba och tjäna ihopa lite slantar till resan så det kan shoppas=) andy är även sugen på att göra en ryggtatuering med text och det tackat jag inte nej till mums ha,ha så jobba,jobba ska jag!


Ha,ha hon ser så rolig ut på denna bilden=)

Tisdag

Funderar på att ta bort bloggen men får aldrig tummarna loss...har ju hemsidan jag skriver på men lite tråkigt eftersom man inte kan lämna någon kommentar där=(
Idag har varit en lugn dag, varit ute och gått en runda med Ellie! skulle egentligen åka och kolla hus ikväll men tror att vi hoppar över det och kollar vidare! de hade redan budat högt och vill inte bara buda hur som helst så därför tittar vi vidare!Men jag längtar verkligen till vi hittar ett hus, ska bli så roligt och speciellt inreda alla rum! Ellie får ett jätte rosa rum ha,ha förvånade? 
Imorgon ska jag faktiskt övningsjobba i kassan 3 timmar och sen på lördag ska jag jobba igen, tänkte jobba ihopa lite pengar till vår resa i Maj! Ska träna igen imorgon, ska bli sååå skönt!

RSS 2.0