Skallebank...


Aj min skalle ha,ha tack för igår tjejer=) skoj att träffa er men just nu dunkar mitt huvud men ska nog somna om igen! efter bowlingen stack jag sanna mia vidare till stan...skulle hämta ut pengar och vad händer? jo automaten käkade upp mitt kort utan anledning grrr så där stod jag med inga pengar ha,ha efter att varit runt på två ställen så hamnade vi på harrys och det var faktiskt skoj där men slutade med att jag inte hittade sanna. Andy sa att han sett dig med en massa rosor...poppis=) sen slutade det med att jag stack hem för jag orkade inte mer blääää
Lägger in några bilder från igår...men en får jag nog behålla för mig själv...eller ska jag lägga in den när du sitter på dass Sanna???
Nu får ni andra också lägga in era bilder=)



Ångest...

Idag ska vår lilla älskling sova borta för första gången...känns så himla konstigt, kommer sakna henne jätte mycket och undra vad de hittar på osv. Har gått runt o sagt att det ska bli skönt att få vila ut sig men när det väl ska ske så he,he men antar att det är så man känner, jag jag får bita ihopa=) får ju se henne imorgon igen)=)=) 

Nä nu till något helt annat=) party idag hi,hi ska bli skoj tjejer! kram kram

På lördag ska de snygga mammorna ut=) ha,ha

Nu är bowlingen ändrad 21-23....2 banor och 2 timmar på var! 369 kr/timmen så det blir ju 1476 kr delat på hur många vi blir? 
Jag
Sanna
Jessica
Johanna
Mimmi
+kompis
mia

Någon mer?? 211 kr var + 10kr skor=) vi kan ju vara snälla mot personalen o hämtat ut pengar innan så slipper vi alla klydda med kortbetalning ha,ha=) vad snäll jag är va haha

Jag bjuder på mat=) Någon som inte tåler något? inte tycker om något speciellt? äter kött?
Jag har lite vin,cider och snaaaaps om ni vill ha...hi,hi hmm snaps kanske man ska avstå? njääää får väl stå ut att vara bakis på söndag eller vad sägs?

Låter allt bra? eller något som ska ändras? ha,ha 




Bokat o klart=)

VÄRLDENS UNDERBARASTE ELLIE, SÅ UNDERBART ATT VARA MAMMA HI,HI


På lördag finns det en bana bokad till oss=) 21.00-23.00
Så tjejer var hemma hos mig kl 18.00 så börjar vi i tid...blir lite snask hemma hos mig också=) mums!

Helgen var lugn, var på kalas i lördes vilket var mysigt=) och aldrig fel med lagad mat! När vi satt ute i uterummet så bara lös hela himmeln upp och man se typ en eldsvans eller något som kom. Kändes så konstigt för åska kunde det inte vara men på söndags morgonen så läste vi på aftonblandet och såg vad de var=)
söndag kom pappa och hjälpte mig att spackla väggen i hallen! måndag var andy ledig så lyckades jag få med honom till ikea ha,ha gick en runda för att hitta hallmöbler, men han var inte helt hundra på om han gillade den. Men gick med på köpa den ha,ha men tror ni att den fanns? nääää slut grrr men kommer nog in i veckan igen men jag blev lack o åkte till ilva och hittade ännu snyggare men dyrare så får väl se ved andy säger sen=)
Varit på Bvc och vägt Ellie också=) 7430 väger hon nu och är 66,3 lång=) stor tjej nu ha,ha

Ha,ha vi skrattade igår en massa...Ellie älskar våra lampor hemma för de hänger och dinglar...andy bar upp henne och hon tar så fint på blommorna som hänger, så fort han tog bort henne så gallskrek hon, satt tillbaka henne, tog bort henne...gallskrek och så höll hon på hela tiden ha,ha snacka om bestämd redan...

LITE TIDIGT???


DEN 24 JAN...

HUR SKA VI GÖRA TJEJER??? VILKEN TID SKA VI SES? 
NÄR SKA VI BOKA BOWLINGEN OCH TILL VILKEN TID?
VEM KOMMER OCH VILL KOMMA? VILKEN MUSIK SKA SPELAS? NI GILLAR SLAGER HA,HA SÅ JAG FÅR STÅ UUUUUT HA,HA
BJUDER PÅ LITE SMÅTT OCH GOTT KRAM KRAM

HA,HA MÅNGA FRÅGOR=)

PAAAAARTY PAAAAARTY=)=)

Tisdag

Då har jag bestämt mig för att göra en fondvägg i hallen, jag ska testa sätta upp själv så får väl se hur bra det kommer gå...först måste en renoveringstapet upp som jämnar ut väggen eftersom det är en bucklig tapet under och efter det ska den nya upp. Sen ska det inhandlas nya hallprylar=) hittat svarta fina på ikea! bra att ikea finns, man kan hitta fina saker där ibland och till ett bra pris!
Var på apoteket idag o skulle köpa lite grejer... och sidan om mig står det en uteliggare o stoppar på sig en massa barnsaker och diskret var han inte men gick o sa till i kassan...hon som jobbade där gick bara fram o frågade om han behövde hjälp och hans svar var nej o sen gick han... tydligen är det lite för lätt att sno, och åker fast gör de tydligen inte heller. Själv hade jag blivit skitlack men kanske lite svårare eftersom det bara finns tjejer på  apoteket och vågar sig kanske inte på en stor klumpig man...
Idag ska jag träffa Sandra och Lina en stund i stan, ska passa på att köpa present till Andys mamma som fyller år imorgon och som vi ska överraska =)
Så himla tråkigt väder idag att jag döööör, man vill ju bara ligga i sängen o ruttna men ändå är jag rastlös som nu hoppas jag på att 3 timmar går fort så jag kan komma utanför dörren ha,ha
Längtar redan till den 24, ska bli så skoj!!! Sambon lämnar lägenheten till oss som han sa igår he,he så party ska det bli här men mat tror jag inte det blir för vi blir ju en hel del och orkar inte med en massa men tänkte ha lite smått och gott om det passar alla??? Alla mammor som vill komma är välkomna om ni nu vill vara hos mig he,he

Ellie har börjat dra i sina fötter hela tiden och riva på allt hon ser ha,ha och hon blir helt lyrisk när hon ser vår nya lampa i hallen ha,ha hur kan man bli så glad för det ha,ha=)


Fre-lör

Blev en hemmafredag med lite mys och tittade på let´s dance...säger bara ha,ha Hasse...såg så sjukt roligt ut o han såg fan snuskig ut... man är ju van vid att se honom i efterlyst! och se han dansa porrdans var väl ingen hitt ha,ha
Sen blev det bara lugnt för andy är hemma och är sjuk så jag fick höra en massa gnäll...typiskt killar ha,ha=)
Idag var jag bara tvungen att komma ut ifrån lägenheten, var så himla rastlös! åkte och hämtade sandra o sen så åkte vi till det nya stället där Natilus ska öppna..(dalaplan) och vi tecknade var ett kort, vi fick sambo kort ha,ha de var snälla så får vi betala mindre i månaden men de öppnar i februari och det blir dyrare o dyrare för varje vecka som går men vi kommer får en kostnad på 145 kr i månaden och då får vi träna allt=)=) 1700 kvm är stället på och de har en massa maskiner osv så det ska bli skoj, är lite trött på mai! 
Sen stack vi till mobilia, leta tapet till hallen och jag hittade en som vi ska ha! nu ska den bara inhandlas också! Fan mammor jag vill ut på lite party snart, vad sägs? bowla kanske???



Tack tack

Riktigt skön dag har det varit! Tack för den goda maten Sanna=) smakade aldrig din efterrätt som du kanske märkte he,he men har lovat mig själv att bara äta sådant på helgen...får se hur länge jag håller det...ha,ha
Alltid skoj att träffa er alla och snacka en massa barn.....för det snackar vi så mycket om ha,ha lyckas alltid snacka om allt ifrån sex,killar osv ha,ha så det ska vara!
Har fått vara hemtjänst nu när jag kom hem...ha,ha Andy känner sig kass så han ligger bara på soffan och blir serverad, så vill jag också ha det! och har även sprungit fram o tillbaka mellan sovrummet o vardagsrummet för Ellie nannar och har redan vaknat 3 gånger sedan jag la henne grrr men förhoppningsvis sover hon för natten nu! 
Ohh kom nyss på vad jag gjorde förra veckan...vill knappt berätta haha hur lyckas man...
Jag lånade Andys föräldrars bil och går ut o startar den på knappen...(startar trodde jag) musiken spelas och jag fattar inte varför jag inte lyckas få in en växel trots att jag håller på bromsen ( automatare) men ändå går det inte att få in en växel...tar telefonen och ringer in till A och frågar varför jag inte kan starta den...han börjar ställa en massa frågor om jag håller i bromsen och trycker in knappen på spaken och jag bara jaaaa har testat 100 gånger och tillslut ställer han den värsta frågan...HAR DU STARTAT BILEN??? vad svarar jag...Ja det tror jag ha,ha trycker på knappen igen o vad händer då..jo bilen startar ha,ha,ha gissa om jag kände mig dum...fattar inte hur jag lyckas ha,ha men det var för att tändningen startat bara och det spelades hög musik he,he men varför testade jag inte igen grrrrr
Imorgon tänkte jag ta mig till bvc och väga Ellie och kolla upp vad det är för små prickar hon fått över hela bröstet o magen! sen ska jag träffa mamma och shoppa lite=)
Nä nu ska jag ut med hunden natti natti


2009

sjukt hur snabbt detta året har gått...och känns verkligen som att tiden bara går snabbare nu när man har barn. Samtidigt är det skönt att det går fort men ändå inte! så himla skoj att se hur snabbt Ellie växer. 
Har verkligen varit många lugna dagar efter jul o nyår, bara slappat känns det som! Men blev inte allt för glad när jag fick ett mms av Andys föräldrar där de står på en balkong med ljusblått vatten o en stor sol...blir man avis? Jaaaaa! men passade på när de rest bort att låna deras hus i Trelleborg, jag och Ellie badade bubbel 3 gånger på 1 1/2 dag ha,ha så himla skönt och hon älskade det=)
Har köpt min plattång som jag tjatat om ha,ha så bara för jag köpt den så tyckte andy att han var värd en ciggarlåda för 1100kr...ha,ha skit luktar det verkligen och jag klarar inte ens av doften av värken cigaretter eller ciggarer och tur att de förbjudit de på uteställen!!!
Börjar tänka vad jag ska göra sen när Ellie börjat på dagis...länge till men tiden bara rinner iväg o det känns som att jag borde planera lite för jag vill verkligen inte tillbaka till city crap...men lär väl bli att jag får det för så lätt är det inte att får jobb och vill inte jobba som kock! kallkök hade varit skoj men har glömt så himla mycket redan. Känns verkligen som om att jag tappat mitt minne...kommer inte ihåg saker från förr osv...glömmer vad jag gjort i veckorna osv grrr känner mig som en gammal kärring=(
Imorgon ska vi hem till Sanna=) ska bli skoj att komma hemifrån o snacka en massa skit ha,ha det snackas ganska vilt ibland men det är så det ska vara! vilken tid Sanna???

Förlossningen..förlossningsrädd?Läs ej

Tänkte berätta om min förlossning eftersom det finns önskemål om det he,he

Vaknar på morgonen den 25/8 och ska upp i stan på en shoppingtur med lillsyrran! Går på dass precis innan o jag bara fyyyyy fan...ha,ha jag som har trott att min slempropp redan gått. Men det var bara till att titta i toan så var det bekräftat att den inte kommit innan ha,ha tar telefonen o ringer storasyrran som har tre småttingar o frågar henne om jag vågar mig upp i stan=) stack upp där och träffar på en av mina bästa kompis som fyller år och hon såg på mitt att något var annorlunda med mig så hon var helt säker på att lilla Ellie skulle titta ut närsom! Jag åker hem o det blir kväll, andy o jag går in i sängen för att titta på film på datan!
23.40...  När jag ligger i sängen så hör jag hur något bara knakar i kroppen men tänkte inte så mycket på det men gick på dass, står o kollar mig i spegeln o rätt som de känner jag hur det börjar rinna vatten längs benen...jag öppnar toa dörren o sticker ut huvudet o säger till andy...vattnet går nu ha,ha han kommer springandes o bara tittar på mig med ett leende =) fick hoppa in i badkaret för det ville verkligen inte sluta rinna. Andy blir stirrig o jag bara ta det lugnt ha,ha känner inga värkar direkt men sen kom de efter 20 min...efter ett tag ringde jag till BB och frågade om jag skulle komma in men de tyckte att det var för långt tid mellan värkarna som var på 5 min ca...o jag hade så sjukt ont att jag inte kunde stå upp. Ringde in igen o då var kl lite i 03 och de tyckte fortfarande att jag skulle vara hemma men efter att jag lagt på telefonen så beslutade vi oss för att ändå åka och tur var det för väl i bilen så blev det bara värre o värre...de kom var 3 min och FYYYY FAN säger jag bara. Kom till BB vid 03.10 och efter 1 1/2 timme blev jag flyttad till förlossningssalen. Hade verkligen ont, så jag fick lustgas men tycket att den inte alls fungerade på mig. Allt blev värre, jag började se en massa hemska saker o musiken bara spelades snabbare o snabbare men ändå så fortsatte jag att använda den...efter att ha haft värkar i 4 h 45 min så ber jag om lavemang o dum nog som jag var så tackade jag nej till det första gången...men fy fan för att sitta på dass med värkar...höll fan på att trilla av toan ha,ha så efter 30 min lyckades jag ta mig ut ifrån toaletten o la mig snabbt i sängen! Kan inte riktigt beskriva hur mina värkar kändes men de var verkligen hemska, kändes precis som alla ben i hela kroppen gick sönder och hela jag bara skakade och det bara skorrade i huvudet på mig när värken var som värst...fick även feber, tror att beror på smärtan! Barnmorskan kom in o sa att jag skulle stå upp o hänga över en stol, men det kunde jag göra i ca 5 min för jag kunde inte ens stå upp eller håll huvudet rakt för jag hade tagit så mycket lustgas att allt bara snurrade o jag bara spydde...snabbt ner i sängen igen o kämpade med värkarna som kom hela tiden med 3 min mellanrum... kl 08.00 så var det så hemskt att jag klarade verkligen inte mer och bad om ryggbedövning..fick den ganska snabbt som tur! och bara efter en jätte liten stund så bara försvann all smärta helt...kan inte fatta att jag inte bad om den tidigare för det var verkligen helt underbart och jag grät så rädd jag var av att smärtlindringen skulle ta slut o att värkarna skulle komma tillbaka...
Tiden gick och ingen hände, jag öppnade mig så sakta så de satt igång värk stimulerande dropp...efter ett tag kommer min barnmorska in springades och börjar trycka på alla larmklockor, öppnar dörren o ropar efter hjälp...jag o andy fick verkligen panik..vågde inte ens öppna ögonen! De beslutar sig att ta bort droppen för Ellies hjärtljud bara tickade ner av det... de tog en massa prover i huvudet på Ellie och sa att det får bli akut kejsarsnitt och då kom verkligen mina tårar, blev livrädd för det var min högsta mardröm att de skulle skära i mig! men blev bättre så fort de tog bort droppen! låg ett tag till och började känna hur min kropp började arbeta av sig själv och droppen satt de igång droppen igen och då ser de hur hennes hjärtljud går ner igen...jag kämpade som ett djur, ville bara få ut henne fort och när Ellies hjärtljud låg på 40 så slänger sig två barnmorskor sig över min mage o trycker allt vad de kan...tillslut tittar hon ut 14.30 26/8 och upp snabbt på magen och iväg för hon var blå och kroppen bara hängde... våde fortfarande inte titta, bara grät för jag trodde att jag förlorat henne=( men de masserade henne och satt syrgas och rätt snabbt kom ett skrik och vi har nog aldrig varit så lyckliga som vi var då! Så skönt var det att allt var över och allt gått bra men var verkligen inte mig själv på några veckor...
Men nu har vi världens bästa Ellie=)=) det var värt det till max men fast att jag är så rädd för kejsarsnitt så finns det ändå i mina tankar efter att gått igenom denna förlossning! 
Ett tips jag kan ge er alla...stanna hemma eller ta det väldigt lugnt den första tiden!jag ville bara ut o röra på mig och det gjorde jag men en vecka efter så hade jag så ont att jag inte kunde stå,ligga,gå...fy fan, det var verkligen inget jag njöt efter de första veckorna tyvärr!



Jul och nyår

Ja då är både julen o nyår över! både skönt men ändå inte, känns som tiden bara rinner iväg=( tur att jag bara är 24 år ha,ha fick en massa fint i julklapp o även fina saker till lilla Ellie!
Nyår firades hemma hos Linn o Newis, riktigt trevligt var det och var verkligen imponerad av att newis gjort all mat så jag ska nog ta ett snack med Andy haha 
Riktigt sjukt, vi började snacka om spöken...ha,ha nu tror ni att jag är knäpp... men Linn berättade om en gammal killkompis som hade gått bort för 2 år sedan. Hon hade stått i duschen och bara tänkt tillbaka på honom och rätt som de hade hon börjat känna sig trängd,precis som om någon var där! lampan började blinka o hon blev rädd... stod vid spegeln o sa för sig själv att han skulle släcka lampan osv o vad tror ni hände jo den blinkade till...Fan vad rädd jag hade blivit o det kan jag säga också att jag blev senare! Efter att pratat om det så satt Newis vid matbordet o de andra var ute men jag gick in i köket och rätt som det så tänds lampan på fullt o jag bara vaaaaa faaaan händer...ingen av oss rörde ju lampan och att den bara tänds så utan att man rör den fattar jag inte och blev ju bara mer läskigt eftersom vi nästan nyss satt o snackade om det ju.
Men efter att vi pratat om massa sådant så tänkte jag tillbaka en massa, vårt gamla hus där mina föräldrar bor fortfarande... tydligen får jätte många år sedan så var där ett slakteri och har även varit en butik där he,he men fy fan vad rädd jag har varit som liten! jag o syrran vågade aldrig sova själv så vi sov skavfotes hur länge som helst ha,ha men där kan jag lova att där var verkligen något skumt över det huset! allt från något som skrapade i väggarna, knakade utan att någon rörde sig...o nu skrattar ni väl ihjäl er o tycker jag är knäpp ha,ha men glömmer aldrig en kväll då jag låg o tittade på tv, bestämde mig för o släcka den fast att jag egentligen inte vågade för det var så mörkt. Jag släcker tv o vad händer? joooo jag ser ett ansikte precis framför mig i mörkret ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag fick panik kan jag säga o tryckte på alla knappar så tven startade...sen vågade jag aldrig sova med lampan släckt kan jag säga....ha,ha 
Kanske svårt för personer att tro på sådant ha,ha o många tror väl att man är knäpp osv...
Ja då är det ett nytt år nu 2009, en lugn dag hemma kommer det bli! 

Gott nytt år på er alla=)

RSS 2.0