ARG SOM FAAAAAAAAN!!!

Nu är det fan 3 gången de har gjort eller försökt göra inbrott hemma hos mamma pappa...blir galen!!! förra gången var det hemskt för då hade de verkligen rotat igenom allt, mina kläder,lådor mm och bara slängt ut allt möjligt och det sjukaste var att i min fönsterkarm låg en porrfilm...o min var det inte så det var verkligen helt sjukt!!! o nu igår hade de försökt ta sig in genom trädgården och försökt öppna med handtagen men de gick sönder så de kom inte där, sen testade de i källaren också men lyckades inte!!! men nu är jag rädd att de kommer tillbaka under någon dag o gör det igen....
Vad är det för några idioter som gör det??? Ni som gör sådant är verkligen inte värda ett SKIT ni förstör bara för en!!!

GRRRRRRRRR

Längtar tills fredag=)=)

Ja vad har jag nu gjort de senaste dagarna..hmm får tänka efter för min hjärna har slutat att fungera, glömmer allt jag gör o ska göra grrr blir galen!!! tantvarning på mig!
I måndes tog jag mig till träningen och pumpade lite he,he men kan fortfarande inte göra vissa övningar för det gör så ont, hoppas att det blir bättre med tiden för jag vill kunna börja träna combat igen så jag kan sparkas lite ha,ha men det får ta sin tid!  det är ett bra tips att träna om man är arg på någon..så kan man tänka att det är en viss person du kickar ha,ha inte för att jag är arg på någon men har nog tänkt tanken någon gång för vår lilla tränare sa alltid att vi skulle tänka så och det gjorde man ha,ha,ha Men jag vill komma i form som innan!!!
I tis var jag hos barnmorskan o en läkare kollade på Ellie=) allt såg fint ut och hon skrattade och fes när läkaren klämde på henne ha,ha nu väger hon 5600...tycker hon växer o växer hela tiden men längtar till när hon kan sitta upp helt själv och springa runt i en gåstol=) är verkligen glad nu för jag har hittat en napp som hon kan ta ibland och hon verkar mycket mer nöjd när hon har den!!! senare på dagen så körde jag och hämtade syrran på City gross för hon skulle vara barnpassare till mig på salongen och Ellie var så snäll hela tiden fast vi var det ca 3 1/2 timme ha,ha för att färga håret...men det blir så mycket babbel och Emma testar sig fram med olika toner mm så det är alltid skoj!
Imorgon så ska jag passa Oscar (syrrans pojke) och ska ta o hälsa på mormor för jag är nästan aldrig där och det känns fel! sen blir det en runda till Andys jobb...kolla lite bilar o babbla som vanligt!!!
Seeeeen är det FREDAG o det längtar jag verkligen till, ska bli så skoj att träffa mina älsklingar!!! och kanske ta en runda upp i stan och festa lite! länge sedan sist!!!!
Blir 8 tjejer! Sandra,Sandra,Emma,Lina,Bianca,Elin och Elise... jag som ska laga mat!
Ska göra inbakad Kycklingfilé med vitlöks färskost och till det ska jag antingen ha potatisgratäng eller potatisklyftor i ungen hmmm och sen blir det två kalla såser! Vad tror ni om detta? 
Har slängt ut mina föräldrar så jag kan ha deras hus för Andy är hemma med Ellie!  

Här kommer lite bilder!





Snacka om att min plutt har växt=)



Kass på att skriva är jag men helt omöjligt att hinna skriva varje dag!!! Är så himla trött för min älskade Ellie har bestämt sig för att vara vaken många timmar på natten och bara ligga o skratta o titta, det är så himla sött och jag kan inte få nog av att titta tillbaka o skratta men snacka om att ögonen är tunga nu ha,ha  hmm vad har jag gjort de senaste dagarna hmm jo jag mötte upp Jessica och Johanna i måndes på caroli och vi käkade lunch men det fick bli min frukost...ingen tips att käka nudlar till frukost!!! sen blev det en hel del babbel om allt möjligt=) och helt sjukt varje gång Jessica ringer mig så missar jag alltid hennes samtal ha,ha och det är inte för att jag undviker dig he,he blir bara så men sjukt är det!!! 
Igår blev det att jag följde med Sandra, hon skulle färga håret för typ första gången på 24 år ha,ha hon har såååå himla fint hår, avis!!! men nästa tisdag är det min tur att bli fin i håret! ska bli lite blondare och tänkte klippa upp det lite i nacken!!! Faaan vad jag vill bli frisör, kan någon bara ge mig 180 000???? men ska inte ge mig, någon gång så!!!
Idag har jag o Ellie hälsat på stora syrran och bara myst och nu så ska jag ta o börja baka årets vinnarrecept på Kladdkaka för imorgon ska andys familj komma på besök=) 
Nu längtar jag bara efter den 31 för då ska jag o tjejerna ut och käka o festa lite=)=)=) ska bli såååå skoj! vi ska inte bli kärringar i förtid så det gäller att hitta på lite saker 

Så bakar du vinnarkakan

Du behöver:


 

4 msk kakao

1,5 dl vetemjöl

3 dl socker

2 ägg

En nypa salt

100 g smält smör

En stor näve mini-marshmallows

Mariannefluff:

3 dl vispgrädde

1 påse Mariannekarameller



Gör så här:

1. Rör ihop alla ingredienser till kladdkakan och grädda i 150 grader i 35 minuter.

2. Ta ur Mariannekaramellerna, lägg i en påse och linda in i en handduk och krossa dem, till exempel med en kavel.

3. När all Marianne är krossad i små bitar, häll i grädden i en kastrull och värm upp till strax innan den börjar koka, den får inte koka! Häll i Mariannekrosset och rör tills det smält helt.

4. Ställ in gräddblandningen i kylen i minst 6 timmar, eller gärna över natten och vispa sedan upp grädden till ett fluff.

5. Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande, lägg sedan på några marshmallows och sedan en klick Mariannefluff.

 

 

SÄKERT JÄTTE NYTTIG...HA,HA


Fredag igen...

Helt galet vad tiden går fort, dagarna bara springer iväg=( och det tråkiga är att nu är det hemska vädret är på väg hit...låt det bli snö och inte slask sen!
Idag ska jag på efterkontroll...inget jag längtar efter kan jag säga! Fast att jag fött så känns det ändå hemskt ha,ha jag borde kunna göra vad som helst efter det =) men skönt att få det överstökat!!! 
Sen blir det en runda upp i stan med syrran o fika! just nu håller jag på att bli galen...inget kaffe hemma och är sååååå sugen så nu när jag ska hämta syrran på jobb så ska jag be henne att köpa med en ut ha,ha vadå desperat..
Ska in om Emma som är både min vän och frisör=) och boka en tid för slingor också! Ett tips om ni vill gå till en rolig,trevlig,super duktig mm tjej så ska ni gå till henne! det ligger uppe vid forum uppe i stan! 

www.xtremehair.se

Nä nu får jag ta o klä på mig och köra iväg så jag får skiten överstökad ha,ha

Längtar tillbaka=) Men nu har jag något ännu bättre hemma!!!

Då var det måndag idag och en ganska tråkig dag, skulle gått i stan med Jessica men både hon och jag är lite halv kassa så vi skjuter på det! ska ta gå hem till Sandra sen och kolla när hon får nya naglar=) jag vill också, men får vänta ett tag! Har suttit hela morgonen och kollat bilder ifrån min o Sandras resa...FAN vad jag längtar tillbaka! Hade verkligen kunnat stanna längre än 9 veckor där! Ett stort tips om ni vill resa till ett paradis så ska ni till Australien eller Nya Zeeland...FAN VAD UNDERBART DET ÄR! det var verkligen en riktig upplevelse, på så få veckor  så gjorde vi så himla mycket! Vi sa det till varande att om vi nu är på Nya Zeeland så måste vi hoppa fallskärm där för de har världens högsta hopp...o jag fattar inte att vi gjorde det...1 minut och 15 sekunder så var det fritt fall... o FYYYYYYYYYY FAAAAAAAN säger jag bara, skrek o skrek haha de sa till oss innan vi hoppade att munnen skulle vara stängd pga av saliv som åkte bak på han jag hoppade med annars...o kan tänka mig att han var genomblöt efter ett hopp med mig för min mun var inte stängd en sekund ha,ha )

Nä nu får jag ta o göra något vettigt=) imorgon ska jag antagligen hem till Sanna! ska bli jätte skoj att titta förbi!!!

Så mysigt=)

Så himla mysigt!!!

Då har jag också hittat hit o tänkte blogga lite=)

Ja då får jag väl ta o skriva lite här! söndag idag och en halvjobbig dag...var hemma hos Lina igår och käkade värsta restaurang maten! chockad är man, blev serverad mat o dricka ha,ha Lina vad har hänt? har mannen fått pli på dig?
Uppskattas gör det, så nu har du fått ett stort ++
Nu väntar jag bara på att en inflyttningsfest ska komma snart också men det ska jag se till att du fixar snart=)
Nu sitter jag här o håller på att somna men lär inte kunna göra det för snart vaknar Ellie o ska ha mat! Andy hade värsta lyxen igår när han hade henne själv...hon gnällde en gång under hela kvällen och annars så sov hon och jag som tänkte att han skulle få känna på det ensam ha,ha skojade!
Då har jag kommit en liten bit på min blogg ha,ha kommer mer sen!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0