Kass på att skriva är jag men helt omöjligt att hinna skriva varje dag!!! Är så himla trött för min älskade Ellie har bestämt sig för att vara vaken många timmar på natten och bara ligga o skratta o titta, det är så himla sött och jag kan inte få nog av att titta tillbaka o skratta men snacka om att ögonen är tunga nu ha,ha hmm vad har jag gjort de senaste dagarna hmm jo jag mötte upp Jessica och Johanna i måndes på caroli och vi käkade lunch men det fick bli min frukost...ingen tips att käka nudlar till frukost!!! sen blev det en hel del babbel om allt möjligt=) och helt sjukt varje gång Jessica ringer mig så missar jag alltid hennes samtal ha,ha och det är inte för att jag undviker dig he,he blir bara så men sjukt är det!!!
Igår blev det att jag följde med Sandra, hon skulle färga håret för typ första gången på 24 år ha,ha hon har såååå himla fint hår, avis!!! men nästa tisdag är det min tur att bli fin i håret! ska bli lite blondare och tänkte klippa upp det lite i nacken!!! Faaan vad jag vill bli frisör, kan någon bara ge mig 180 000???? men ska inte ge mig, någon gång så!!!
Idag har jag o Ellie hälsat på stora syrran och bara myst och nu så ska jag ta o börja baka årets vinnarrecept på Kladdkaka för imorgon ska andys familj komma på besök=)
Nu längtar jag bara efter den 31 för då ska jag o tjejerna ut och käka o festa lite=)=)=) ska bli såååå skoj! vi ska inte bli kärringar i förtid så det gäller att hitta på lite saker
Så bakar du vinnarkakan
Du behöver:
4 msk kakao
1,5 dl vetemjöl
3 dl socker
2 ägg
En nypa salt
100 g smält smör
En stor näve mini-marshmallows
Mariannefluff:
3 dl vispgrädde
1 påse Mariannekarameller
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser till kladdkakan och grädda i 150 grader i 35 minuter.
2. Ta ur Mariannekaramellerna, lägg i en påse och linda in i en handduk och krossa dem, till exempel med en kavel.
3. När all Marianne är krossad i små bitar, häll i grädden i en kastrull och värm upp till strax innan den börjar koka, den får inte koka! Häll i Mariannekrosset och rör tills det smält helt.
4. Ställ in gräddblandningen i kylen i minst 6 timmar, eller gärna över natten och vispa sedan upp grädden till ett fluff.
5. Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande, lägg sedan på några marshmallows och sedan en klick Mariannefluff.
SÄKERT JÄTTE NYTTIG...HA,HA