Detta som är härligt med vintern =)

Det ska vara vindstilla så är vintern hur mysig som helst=)


Skönt med helg=)

Blir chockad för varje dag som går ha,ha igår var första gången vi kunde lägga Ellie inne i sin säng ensam utan att vakna efter 15 min på kvällen, men hon bara sov o sov... natten var jätte skönt, hon bara åt o somnade om...o gissa vad hon sover till halv 12 och hur normalt är det hmmm tror att det kan vara vaccineringen som kanske gör det eller så är hon bara morgontrött...jag brukar aldrig vakna innan henne men det gjorde jag och hann med en massa! sen blev kl halv två och då var det dax att träffa Sandra i stan (hade dubbelbokat grrrr) vi tog oss en liten fika sen blev det lite shopping=) köpte en vit kofta ifrån Mq och en vit tröja med fjäriltryck på..låter lite löjligt ha,ha men var faktiskt fin=) imorgon ska jag dra med mig min kära sambo så han kan kolla om han gillar klänningen som jag hade tänkt ha på dopet, HOPPAS=)
Var inne i en butik efter hansa som säljer inredningsprylar och de har märket MOLTEX! Så himla sjukt brukar åka till ett lager som har utförsäljning en gång i månaden..ligger i Svedala! men Sandra köpte ett överkast där som kostade 600kr och i butiken i stan sålde det för 2615 kr såååå sjukt! så ett tips vill ni köpa allt från överkast, kuddar,tyger,handdukar osv så åk dit!
Johanna kommer du ihåg att du frågade var jag hade köpt de lådorna som jag hade i sovrummet vid Ellies säng, vet var de är köpta! Tusen tyger uppe i stan vid triangeln, jätte fina saker där!
Sitter just nu och tittar på MTV och vafaaaan My super sweet 16 tror jag det heter och hallo...16 år och tror att han är världens bästa o snyggaste...NOT...så himla löjligt för han försöker verkligen bli känd! Det värsta var med en tjej som färgar sina pudlar rosa för att hon ska ha en rosa fest. Tur man inte lever i den världen! vad händer annars idag...INGET grrr Andy spelar poker med killarna, ganska skönt att vara hemma men blir snabbt ensamt! kom nyss på imorgon blir det antagligen modevisning på Savoy, Emma ska fixa hår och smink så det ska bli kul att mingla och kolla visningen! älskar sånt=)=)



Har inte Ellie fin frisyr efter badet ha,ha,ha


Min lilla nalle 3 månader=)

Min lilla älskling väger nu 6300 och är 64,3 lång=)=) 
tyckte så synd om henne idag när hon skulle vaccineras, hon tittade på mig med röda, tårfyllda ögon men som tur gick det över fort o sen var hon lika glad igen=) men nu har sovit sen jag kom hem typ så jag tror att hon blev en aning trött=( 

ÅNGEST TILL MAX...
O jag kokar snart...skit...mög..idioter ha,ha när jag var i Australien så åkte jag ambulans och sen ca 5 månader efter att jag kom hem så dök det upp en räkning i brevlådan där det stod att jag skulle betala 863 Australienska dollar...typ 5000-6000 och vad har jag gjort...hmm försökt betala den jäkla räkningen men banken kan inte betala in den, försäkringskassan får inte tag i de,försäkringsbolaget kan inte hjälpa mig...blir GAAAAALEN för jag får inte tag i de och måste få det för att jag ska kunna betala in räkningen för jag behöver några andra nr för det ska kunna gå ...och i måndes fick jag ett brev där det står...Att om jag inte betalat innan den 20/11 så kan de stämma mig typ...o brevet fick jag efter den 20/11 sjuuuukt och detta är ca 2 år sedan jag var där! ska försöka se om mitt fax går fram denna gången annars vet jag inte vad jag ska göra???? vissa säger skit i att betala den för de kan inte göra något men hur kul är det att ha fått ca 20 räkningar o nu den sista ifrån ABECKETT LAWYERS.... skjut mig tack...hoppas det löser sig snart!!!

Helgen förbi nu!

Helgen blev väldigt lugn!!! skönt det med men alltid roligare att vara ute o flyga he,he blev en hel del shopping för mig o andy i lördes! Andy köpte hur mycket som helst och för mig blev det ett par stövlar och en tunika=) vill hitta ett par stövlar till men låga...har letat överallt men hittar verkligen inte några grrr men kommer väl in fler nya i butikerna snart hoppas jag! i söndes var vi  och hämtat dopkorten som vi beställt på korthuset! blev jätte bra! 
Idag har varit en super lugn dag såå tråkig och orkar inte ens gå och köpa mat så jag fick göra soppa på påse...sååå gott näää trött på att laga mat=( och andy jobbar från 7-21 så han kan inte fixa något till mig ha,ha men ska ut en runda sen med Lina o Sandra så då tänkte jag att vi ska käka thai uppe vid triangeln, super gott där! hade så tråkigt imorse att jag tog bild på Ellie när hon hade skitit ner sig ha,ha hon satt i babysittern och benen var helt kladdiga...blääää och intressant ellerhur..men jag skickade det till andy på jobb och frågade om vi skulle byta och hans svar blev NEEEEEEEEEJ ha,ha
 veckan är det inte så mycket planerat! blir tvätta och på onsdag ska vi till Johanna på klädparty=) och ska kanske hjälpa syrran att flytta på torsdag! vi blir grannar typ ha,ha jag som brukar lägga in bilder hoppar att göra det eftersom jag bara tagit en kladdig bild idag =)

Redan helg igen...

Tiden gå så himla fort, nästan för fort! men ganska skönt för denna årstiden är inte den skönaste, men är det snö så är det såå mysigt men somsagt bor i skåne och hur ofta har vi en vit jul...kom nyss på att jag måste börja handla julklappar för denna lönen, ska bli roligt men fattig blir man ha,ha jag som vill shoppa ett par stövlar=) 
Inatt var en jobbigt natt... gick in i sovrummet med Ellie vid 11 ca och hon somnade vid halv 2 ca, höll på att bli galen ha,ha och hon vägrar ta nappen...men sen sov hon till halv 8 och fick mat sen sov vi vidare så nu är jag utvilad=) 
Blev ändrade planer idag, sandra kommer till mig nu vid 15 och vi ska bara snacka en massa skit o hon ska träffa Ellie för det var ju ett tag sen sist=( imorgon bär det av till nova med andys familj! lite shopping!
Idag är Andys 12 dag han jobbat så äntligen är det helg så han kan bli pigg o glad he,he men igår blev han glad och jag med=) han kom till sin arbetsbänk o där låg ett stort paket, där det typ stod att Tack för all den bra hjälpen vi fått av dig och du fixar allt vi velat osv...så öppnar han paketet så låg det en jacka,två par skor,vantar,mössa och en body..så himla snällt då blir man glad för då vet man att kunderna verkligen uppskattar ens jobb...o det skulle aldrig jag få på mitt jobb, de hade väl bjudit mig på en korv ifrån min egen avdelning ha,ha,ha längtar verkligen inte tillbaka!!!! någon som har något tips om jobb? lägger in några bilder på de fina kläderna som vi fick=) och ska ni över till Danmark eller Tyskland o shoppa god dricka ha,ha så ska ni köpa Marrys=) vit choklad mums mums! ha,ha först barnbilder sen en bild på en likörflaska ha,ha passande...nä!
Så söta skor=)=)

Allt Rosa ha,ha

Och här har du världens godaste MUMS blanda Is,mjölk och merrys så har du en super god vit choklad drink!



Tröttis...

igår var en väldigt tråkig dag kan man säga...missade min förra tvättid så jag hade två st blå ikea påsar att tvätta...men efter  ett tag räddade Nicole mig genom att komma o fika med mig ha,ha sen blev det en hel del snack om delad ekonomi när man är sambo ha,ha hur gör ni alla andra??nyfiken!
Idag blev det en runda till stan med sandra, blev lite fika o letade stövlar...inte lätt att hitta!
O nu sitter jag o lipar till sjukhuset ha,ha inte varje dag man gör det men de visade nyss en förlossning...och alla minnen kommer tillbaka! helt underbar känsla men ändå var det så hemskt! försöker bara tänka på de bra sakerna och jag har en liten underbar flicka hos mig nu och hon är det bästa som hänt mig!!!
satt nyss o googlade skor o gissa vad som kom upp jo VÄRLDENS FULASTE SKO TYP...så det är bara till att leta vidare!

söt är Ellie i sin säng men vägrar sova där ha,ha 



Tydligen är vi inte vuxna än ha,ha

Att vi alltid lyckas med att ta liknande bilder alltid varje fest vi har är inget ovanligt ha,ha men vuxen blir man aldrig så det är bara till att ha skoj=) festen hos mina föräldrar! ni lär se vad jag menar! Elin ville att vi skulle brumma med munnen på alla våra bilder o vi lyckades verkligen med att få till världens fulaste bilder =)
Vad tycks?

Ha,ha det är tillåtet att säga att jag är ful här=) hur fan lyckades vi med detta...pinsamt ha,ha


Hoppas ni inte tröttnar på att jag bombar bloggen med bilder=) älskar foto!!!

Fan vilken dag ha,ha

Önskar att jag var miljonär, någon som har något tips på hur man kan blir det haha snart julafton men önska kan man göra... Vill bara shoppa hela tiden men det är totalt omöjligt just nu, men lite får man ändå unna sig tycker jag=) önskar mig ett hus också ha,ha så fint!!! 







nä nu får ni höra om min underbara dag!

Söndagvilken dag... vaknade i morse och lilla Ellie låg o snackade i sängen=) Andy var sliten efter många dagars jobb o 8 dagar kvar att jobba, mindre roligt! därför lät han larmet ringa hundra gånger och hur störigt är inte det när man själv vill ligga kvar!!
När väl Andy skulle sticka så gick jag ut samtidigt med Diesel, tänkte det skulle bli en snabb runda med Ellie i vagnen men så blev det inte...
När jag gick ut genom dörren så gav jag andy nycklarna för han skulle låsa dörren o han la de i fickan direkt o det tänkte jag inte på! När han kör iväg runt hörnan så kommer jag precis på att jag har inga nycklar...Shiiiiiit och jag har ingen telefon,blöjor, och har bara gått rakt upp ur sängen ha,ha så det var bara att promenera bort till mina föräldrar på Bulltofta o hoppas på att det är hemma och som tur var de det! Undra om jag var arg när jag ringde han på jobb, inte för att det var hans fel men sååå typiskt!!!  sen blev det en lugn dag hemma hos mamma o pappa! Mamma fick passa Ellie när jag städade deras hur=) tänkte jag skulle vara duktig med tanke på att jag varit så slarvig när jag väl bott hemma he,he
Imorgon blir det en runda till pappa=) o sen blir det Andys pappa! och här kommer ännu fler bilder på min sötnos!



sugen på att köpa ny bil?

Ska sälja vår bil, sugna?

Ett tips öppna dörren...ha,ha

Ja nu är helgen snart slut! måste säga ett stort tack till alla mina underbara vänner som kom till mig i fre, gamla gänget tillbaka igen he,he Jag lagade mat och det blev faktiskt jätte lyckat! sen blev det en hel del snapsar och drinkar mums=)  Lilla Lina kom till mig tidigare men Nero (hennes hund) och hon hjälpte mig lite! och när vi står mitt uppe med allt så knackar det på dörren o vi bara nääää är de redan här...men jag kikade ut genom fönstret och ser typ 20 ungar som är utklädda ha,ha o jag bara shit jag har inget här hemma att ge de och kan inte direkt ge de en flaska sprit ha,ha så Lina snabbade sig till dörren med Nero o sa till han att skälla och det gjorde han...ha,ha ungarna blev livrädda o stack...Så snälla vi är ha,ha,ha NÄ!!!! skäms!!!! Men vi skulle aldrig ha sagt åt honom att skälla för de såg att vi var hemma...Sen kom alla tjejerna och vi började käka och dricka=) rätt som det så hör vi hur smäller på rutan typ 5 gånger ha,ha vi tittar ut och ser 5 ägg som rinner längs rutan ha,ha sen öppnar vi dörren o där ser vi att vi fått en mjölbomb i brevlådan o de har kletat in pappas vita bil med något rött kletigt ha,ha 
ETT RÅD ÖPPNA ALLTID DÖRREN FÖR SMÅUNGARNA HA,HA,HA
Men efter ett par drinkar så sket vi i det och festade loss till min underbara musik hi,hi och rotade igenom mammas hylla o hittade en massa gammal musik..typ ifrån när vi var 14 så alla blev verkligen på toppenhumör! Blev så irriterad på mig själv att jag glömt min kamera men som tur hade Elin tagit med sin så det blev en hel del sjuka bilder på oss alla...har inte sett de än men ska få de imorgon så då lägger jag in några om jag vågar..ha,ha 
Vi hamnade på Harrys och det var skoj=) dansade loss lite! Hade höga förväntningar eftersom det var första gången på nästan ett år sedan jag var på uteställe...men så roligt var det inte, en massa äckel folk... 
Så skönt att komma hem för jag saknade mina älsklingar! de låg o sov när jag kom hem! och Andy hade haft tur för Ellie var lugnare än vad han hade förväntat sig ha,ha


Sen blev det lördag o då var det dax för kalas! rätt skönt ändå för vi fick serverad mat o trevligt sällskap =) 
Och nu är det söndag...en lugn dag! städat lite hemma och varit på Ikea, men så sjukt mycket folk där så jag ville bara hem igen! blev bara vå små ljus o en extrem ful groda till Diesel så nu är han lycklig ha,ha
Nu ska jag ta o kolla på ensam mamma söker eller vad det nu heter =)

Lite fler bilder på min underbara älskling =)


RSS 2.0